Dermocosmetica

Dermocosmetica op basis van hyaluronzuur

Teoxane heeft een eigen dermocosmetica assortiment ontwikkeld dat het gepatenteerde crosslinked hyaluronzuur integreert om een compleet huidverzorgingsregime te creëren dat de huid versterkt, verfrist en weer stralend maakt. Deze producten kunnen de huid voorbereiden op een esthetische behandeling, de kwetsbaarheid van de huid na een behandeling versterken maar vormen ook de perfecte huidroutine om je huid te laten stralen.

Een stralend uiterlijk in 7 stappen

Door jouw skincare routine te baseren op de werking van hyaluronzuur transformeer jij jouw huid in 7 stappen eenvoudig naar fris en stralend.

Stap 1: Reinig

AHA Cleansing Gel (150ml)

Door gebruik te maken van Glycolzuur en Resilient Hyaluronic Acid geeft deze cleanser de huid een verhelderende teint en verwijdert meteen onzuiverheden en dode huidcellen. Een optimaal gehydrateerde huid met een frisse glow als resultaat!

Stap 2: Activeer

RHA Serum (30ml)

De hoge concentratie actieve werkstoffen in dit serum helpen om diepe regeneratie te activeren tot in de onderste huidlaag. Celvernieuwing in het huidweefsel zal versneld plaatsvinden evenals de aanmaak van nieuw collageen en elastinevezels.

Stap 3: Hydrateer

Advanced Filler (50ml)

Het unieke product met de kracht van een ‘injectable’ bevat onder meer 7% RHA Complex. Hierdoor wordt de synthese van hyaluronzuur en collageen opnieuw diep in de huid aangemaakt.

Stap 4: Bescherm

Advanced Perfecting Shield SPF (30/50ml)

Het unieke concept van de Teoxane Advanced Filler wordt geperfectioneerd met een sun-shield en actieve ingrediënten zoals carcinine om roodheid te verminderen. Een licht tintje camouflage zorgt voor een mooie egale, matte finish gedurende heel de dag.

Stap 5: Kalmeer & Camoufleer

RHA II Eye Contour Serum  (15ml)

Innovatief serum specifiek voor de oogcontouren. Het reduceert fijne lijntjes, wallen en donkere krijngen rondom de ogen. De unieke combinatie van ingrediënten hebben een onmiddellijke ontzwellende en kalmerende werking. Het serum bevat een licht tintje camouflage om een egale stralende oogopslag te creëren.

Stap 6: Verzorg & Plump

3D Lip (15ml)

3D Lip geeft de lippen volume en zorgt voor discrete, maar sensuele lippen. Het serum vermindert rimpels en fijne lijntjes rondom de mond, zodat de lipcontouren weer mooi in vorm komen.

Stap 7: Stimuleer

Perfect Skin Refiner (50ml)

Deze nachtcrème bevat de unieke combinatie van het Teoxane RHA complex, neutrazen, allontoin, vitamine E en 10% glycolzuur. De crème helpt de huid versneld te vernieuwen door een licht peelingeffect, stimuleert de aanmaak van collageen en elastinevezels en reduceert oneffenheden in de huid. De huid wordt voller en egaler van kleur met een gezonde glans.

Wil je weten waar je deze producten kunt verkrijgen?