ACTIVEREN

RHA serum

Het Teoxane RHA serum bevat de hoogste dosering van het unieke Teoxane RHA complex, NovHyal en het Dermo-Herstructurerings complex in combinatie met de werkzame stof Unitamuron H22. De actieve werkstoffen helpen om de natuurlijke mechanismen in de huid voor diepe regeneratie te activeren tot in de onderste epidermale huidlaag.

Beschrijving

Het Teoxane RHA serum bevat de hoogste dosering van het unieke Teoxane RHA complex, NovHyal en het Dermo-Herstructurerings complex in combinatie met de werkzame stof Unitamuron H22. De actieve werkstoffen helpen om de natuurlijke mechanismen in de huid voor diepe regeneratie te activeren tot in de onderste epidermale huidlaag. Celvernieuwing in het huidweefsel zal versneld plaatsvinden evenals de aanmaak van nieuw collageen en elastinevezels. De werkstof H22 ondersteunt een langdurige hydratatie en werkt als een antioxidant in de huid.

Het verstevigend serum zal als een tweede laag op de huid direct een licht strakker effect geven aan de huid en een hoge hydratatiekracht. Het serum met de kracht van een “injectable” versterkt het effect van professionele esthetische of cosmetische behandeling en geeft de huid een zeer comfortabel gevoel.

Hoe te gebruiken?

Zowel ’s morgens als ’s avonds aanbrengen op een goed gereinigde huid. Het RHA serum kan gebruikt worden onder elke dag- en nachtverzorging. Geeft direct een licht verstrakkend gevoel aan de huid. Hoeveelheid product naar eigen inzicht. Vermijd contact met de ogen.

Wil je weten waar je deze producten kunt verkrijgen?