Fillers

HUIDVEROUDERING

De meesten van ons willen zo lang mogelijk een gezonde, stralende en jeugdige huid hebben. Na verloop van tijd ondergaat de huid echter een aantal voorspelbare veranderingen die de textuur, het volume en de dikte beïnvloeden. Een combinatie van leeftijd, genen en het milieu waarin we leven zorgt ervoor dat veroudering zichtbaar wordt op de huid maar ook op de botstructuren.

Door de afname van collageen, elastine en hyaluronzuur neemt de kwaliteit van je huid af. Het verlies van gezichtsvet in combinatie met zwaartekracht en veelvuldige spieractiviteit kan resulteren in fijne lijntjes, rimpels, huidverslapping en minder strakke gezichtscontouren.

HYALURONZUUR

Hyaluronzuur is overvloedig aanwezig in onze huid en is een van de essentiële elementen die verloren gaan naarmate we ouder worden. Vanwege het uitstekende en unieke vermogen om water te binden en vast te houden, is het van onschatbare waarde voor het effectief herstellen van het volume van de huid en het verbeteren van de hydratatie en textuur van de huid.

Hyaluronzuur fillers (injecties van hyaluronzuur in de onderliggende laag van jouw huid, bekend als de dermis) blijven een van de belangrijkste behandelingen voor het corrigeren van rimpels, plooien en volumeverlies die zich ontwikkelen met de leeftijd. Ze moeten niet worden verward met botulinetoxine, dat meestal wordt geïnjecteerd om spierbewegingen te stoppen die rimpels veroorzaken, maar niet het opvullende, gladmakende effect heeft van fillers.

Wil je weten waar je terecht kunt voor een behandeling?