KALMEREN & CAMOUFLEREN

RHA II Eye Contour serum

Innovatief serum specifiek voor de oogcontouren. Het reduceert fijne lijntjes, wallen en donkere kringen rondom de ogen. De unieke combinatie van ingrediënten hebben een onmiddellijke ontzwellende en kalmerende werking. Het serum bevat een licht tintje camouflage om een egale stralende oogopslag te creëren. Ideaal als basis te gebruiken onder uw dagelijkse make-up.

Beschrijving

Innovatief serum specifiek voor de oogcontouren. Het reduceert fijne lijntjes, wallen en donkere kringen rondom de ogen. De unieke combinatie van ingrediënten hebben een onmiddellijke ontzwellende en kalmerende werking. Het serum bevat een licht tintje camouflage om een egale stralende oogopslag te creëren. Ideaal als basis te gebruiken onder je dagelijkse make-up.

Een combinatie van het Teoxane RHA complex, Escin en EPS Seafill zorgen ervoor dat de microcirculatie van de huid rondom de ogen opnieuw wordt geactiveerd. Dit zorgt voor een frisse, jeugdige uitstraling krijgt. De toevoeging van Hamamelis zorgt voor drainage van het vocht en biedt een gerichte aanpak op de wallen.

Hoe te gebruiken?

In de ochtend en avond het serum aanbrengen op een gereinigde huid met behulp van de RVS applicator. Blijf de huid zachtjes met ronddraaiende bewegingen masseren tot het serum geheel in de huid is ingetrokken. Vermijd contact met de ogen.

Wil je weten waar je deze producten kunt verkrijgen?