Professionals

TEOXANE wordt gezien als een belangrijke speler in de esthetische geneeskunde en huidverzorging. TEOXANE biedt effectieve producten aan beoefenaars over de hele wereld, zodat zij mannen en vrouwen die er altijd op hun best uit willen zien en zich goed willen voelen kunnen helpen en om hun schoonheid in de toekomst te behouden.

1 How we work

Onze missie is het bieden van innovatieve producten ter verbetering van resultaat, patiëntenzorg en kwaliteit van leven. Alleen kwalitatief hoogwaardige producten waarvan de effectiviteit en veiligheid door representatief wetenschappelijk onderzoek is aangetoond, maken deel uit van ons assortiment.

2 Back support

Voor onze afnemers hebben wij experts in dienst die ondersteuning bieden op het gebied van communicatie, marketing en social media. Dit is een blijvende ondersteuning door aanlevering van digitaal beeldmateriaal en een steeds vernieuwende keuze in drukwerk en marketing materiaal.

3 Entercare Academy

Regelmatig organiseren wij workshops en masterclasses voor artsen die werken met onze injectable producten en/of voornemens hebben om met het Teosyal assortiment aan de slag te gaan. Ook worden er regelmatig webinars vanuit Teoxane, Zwitserland georganiseerd om de kennis van onze afnemers up to date te houden. Bekijk hier de workshop data.

Gratis informatie-aanvraag

Is jouw interesse in Teoxane gewekt en overweeg je om met de Teosyal injectables in jouw praktijk te gaan werken? Vul onderstaand formulier in en onze productspecialisten nemen contact met je op.

Informatie-aanvraag Teosyal