PURESENSE

Teosyal puresense fillers

Het volledige TEOSYAL PureSense® assortiment bestaat uit unieke fillers met verschillende geldichtheden en unieke eigenschappen. Elk van deze fillers zijn specifiek ontwikkeld voor het behandelen van verschillende delen van het gezicht en behalen verschillende resultaten, van het voorkomen van fijne lijntjes en / of rimpels tot het hermodelleren van de contouren van het gezicht.

Veilig en pijnloos

De Teosyal PureSense producten zijn standaard voorzien van lidocaïne, een verdovingsvloeistof. Hierdoor wordt er vrijwel geen pijn ervaren tijdens het injecteren. Inmiddels zijn er reeds miljoenen behandelingen veilig en zonder problemen uitgevoerd met Teosyal. Teosyal wordt geproduceerd volgens de strengste veiligheidseisen in Genève, Zwitserland.

TEOSYAL® Puresense Ultra Deep

Geschikt om volume te creëren of te herstellen in gebieden zoals de jukbeenderen en kin.

TEOSYAL® Puresense Ultimate

Ontwikkeld om volume te herstellen in grotere gebieden in het gezicht, zoals de jukbeenderen, kaaklijn, kin en de slapen.

TEOSYAL® Puresense Kiss

Specifiek ontwikkeld voor het verbeteren van de lipcontouren.

TEOSYAL® Puresense Redensity 2

Specifiek ontwikkeld voor het delicate gebied onder de ogen (traangootjes). Zorgt voor vermindering van donkere kringen.

TEOSYAL® Puresense Redensity 1

Een skinbooster ter voorkoming van het ontstaan van rimpels, door middel van rehydratatie van het gezicht, hals en décolleté.

TEOSYAL® Puresense Global Action

Ontwikkeld voor de behandeling van middelmatige rimpels, neus-/ lippenplooi en het gebied tussen de wenkbrauwen (glabella).

TEOSYAL® Puresense Deep Lines

Voor het behandelen van diepe rimpels, neus-/ lippenplooi en marionetlijnen.

Wil je weten waar je terecht kunt voor een behandeling?